6 Haziran 2014 Cuma

kahve kokusu






Şehrin sabahı kahve kokusundan belli olur... Kahve keyfi yapmayı sevdiğim yerleri falan bir kenara bırakacağım çünkü bu yazıyı ofisteki ve evdeki kahve keyfime ayırdım.

Çözünebilir, hazır kahvelerden hoşlanmıyorum, filtre kahve her zaman ilk tercihim diyorsanız, bir de bunu deneyin derim: Starbucks Via Ready Brew Instant Coffee. Starbucks'tan aldığımız kahveleri aratmıyor, böylece ofiste (kahve makinesine rağmen) kahve almaya bu sefer kim gidecek tartışması yaşamıyorsunuz.





 
Starbucks'ın, "Italian Roast", "Colombia" ve "Veranda Blend" isimleri ile sunduğu bu paketler, 12 tek içimlik kahveden oluşuyor. Kahvenizi sıcak sevenlerdenseniz (ya da cimrilik etmek isterseniz :) kahveyi ikiye bölerek te kullanabilir, böylece 24 bardaklık keyif te yaşayabilirsiniz zira dev gibi bir bardağınız yok ise bir parça da ağır oluyor.  "Veranda Blend" de fena diyemem ama içlerinden benim favorim"Colombia" oldu. Bu tamamen damak zevki o yüzden farklı zamanlarda üçünü de denemenizi tavsiye ederim.

Tek dezavantajı ise, her biri 2,3 gr'dan oluşan 12 adet, toplam 27,6 gr lık kahveye yaklaşık 19.75 lira ödüyor olmanız. Neredeyse kilo ile aldığımız çekirdek kahvelerden biraz farklı haliyle.

Kokusu burnumda şimdi... İyi içimler.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder